Exposities

SchouwArt is hét kunstpodium van Hengelo. De stichting wil kunst toegankelijk maken voor iedereen. Werk van professioneel beeldend kunstenaars wordt getoond in verschillende exposities in Schouwburg Hengelo waaronder: De VenstersDe Vide, De Wand, De Galerie, De Middenzaal, Het Scherm en De Muren. Iedere twee maanden zijn er nieuwe exposities. 
  
      

Exposities (23 maart tot en met 17 mei 2024)

Lambert Oostrum – De Muren
Titel: Urban Landscape
op De Muren

Lieve Merlijn van Eijden
Titel: Zonder Bril 
In De Wand en Het Scherm

Marjolein Burbank
Titel: Uitgesproken
In De Vide

Saskia Griepink
Film: Medinilla Magnifica
Op De Vensters en De Galerie 

 

 

De exposities van SchouwArt zijn elke woensdag, vrijdag en zaterdag gratis te bezichtigen van 12.00 tot 16.00 uur, ook dit seizoen zijn er bijzondere exposities te bezoeken.
      

Opening nieuwe exposities

Hierbij word je van harte uitgenodigd voor de opening van de gezamenlijke exposities van beeldend kunstenaars: Sulaiman Ali, Henriette Tavenier, Elise van der Linden, Hans Bouma, Susanne Sorensen, Roel Dikken & Fabian Floor, op zaterdag 25 mei a.s. om 14.00 uur. Na het welkomstwoord in de Wolvecampfoyer (eerste verdieping) van Schouwburg Hengelo, worden de exposities geopend. Er is een hapje en een drankje. We verheugen ons erop je te zien!

Rondleidingen

Tijdens de expositieperiode worden regelmatig rondleidingen aangeboden waarbij de beeldend kunstenaars aanwezig zijn. Dit is een hele leerzame en gezellige rondleiding.  

SchouwArt op social media

Voor actuele informatie volg onze Facebook-pagina en Instagram