EXPOSITIES

SchouwArt is hét kunstpodium van Hengelo. De stichting wil kunst toegankelijk maken voor iedereen. Werk van professioneel beeldend kunstenaars wordt getoond in verschillende exposities in Schouwburg Hengelo waaronder: De VenstersDe Vide, De Wand, De Galerie, De Middenzaal, Het Scherm en De Muren. Iedere twee maanden zijn er nieuwe exposities. 
  

Exposities (november – december 2023)

Hettie Franken
Titel: ‘Ga jij maar tekenen’
In De Galerie, De Wand, De Muren

Maaike Folmer
Titel: Cranes
In De Vensters

Ineke Hofste
Titel: Containertransport: een wereld in dozen
In De Vide

Niels van der Veen
Film: Sporen van de Oorlog
Op Het Scherm

 

 

De exposities van SchouwArt zijn elke woensdag, vrijdag en zaterdag gratis te bezichtigen van 12.00 tot 16.00 uur, ook dit seizoen zijn er bijzondere exposities te bezoeken.
      

Op zaterdag 18 november was de opening van de nieuwe gezamenlijke exposities van beeldend kunstenaars: Hettie Franken, Maaike Folmer, Ineke Hofste en Niels van der Veen. 
     

Gratis rondleiding op 9 december!

Kom je zaterdag 9 december ook naar de rondleiding van SchouwArt van 14.00 -16.00 uur? Alle vier de beeldend kunstenaars zijn aanwezig om uitleg te geven over hun werk. Voor kinderen is er een leuke speurtocht met een kleine attentie aan het einde. Aanmelden kan via onderstaande link, maar spontaan binnenlopen en aansluiten kan uiteraard ook! Leuk uitje voor het hele gezin. Reserveer hier >>