Zaterdag 11 maart vond om 14.00 uur de vierde opening van onze gezamenlijke exposities plaats. Een geweldige opkomst en wat een gezellige sfeer! 

José Verstappen sprak over de achtergrondverhalen van Viktoria Gudnadottir, die van oorsprong uit IJsland komt. Mirian Jacobs werd geïnterviewd door Anita Boerrigter over haar installatie van 170 soorten planten en 14 kleuren prints, die het predicaat ‘kwetsbaar’ hebben. Frans Zekhuis had een ontroerend openingswoord en samen met zijn dochter begeleid op gitaar werd er gezongen.

Renata de Frankrijker verzorgde het openingswoord voor Sterre Arentsen die in 2022 Cum Laude afgestudeerd aan de AKI en Gemma Drohm kondigde de kunstenaars aan. Er ontstonden mooie, nieuwe ontmoetingen en we ontvingen lieve en enthousiaste reacties. Hartelijk dank aan de vele bezoekers, de kunstenaars met weer fantastisch en betekenisvol werk. De aanwezigheid van de wethouder Cultuur Marie José Luttikholt, fractievoorzitter Burgerbelangen Han Daals en commissie beeldende kunst en vormgeving werd zeer gewaardeerd.

Foto’s: Jenny de Groot