SchouwArt is hét kunstpodium van Hengelo. De stichting wil kunst toegankelijk maken voor iedereen. SchouwArt biedt een podium voor fotografie, film en video, schilderijen, objecten, installaties, performances, design en grafische vormgeving.

 
SchouwArt is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 24 juli t/m 5 september, gedurende deze periode zijn er geen exposities. De exposities van SchouwArt zijn vanaf 5 september elke woensdag, vrijdag en zaterdag gratis te bezichtigen van 12.00 tot 16.00 uur. Tijdens de reguliere openingstijden kunt u op verzoek met een suppoost een ronde maken door het gebouw langs de exposities. Uiteraard kunt u als na afloop een heerlijk kopje thee en koffie drinken in het Theatercafé.

 

Openingstijden: (vanaf 5 september)

– Woensdag van 12.00- 16.00 uur
– Vrijdag van 12.00- 16.00 uur
– Zaterdag van 12.00- 16.00 uur

 

Groepsrondleiding:

Een groepsrondleiding biedt altijd een verfrissend perpectief. SchouwArt biedt daarom groepsrondleidingen aan tijdens de openingstijden, hiervoor kunnen bezoekers, maar ook onderwijsinstellingen zich aanmelden via e-mail.

Vanwege de planning willen we graag twee weken van te voren weten wanneer de rondleiding plaatsvindt. Geef datum/ tijdstip/aantal deelnemers door. Na de rondleiding is er gelegenheid voor een drankje in het Theatercafé.