Nicole TANKE

Te zien op De Wand 

 

 

Nicole Tanke (Enschede, 1979) studeerde aan de School voor Fotografie in Utrecht. Ze is een Nederlandse freelance architectuurfotografe uit Oost Nederland en heeft een eigenwijze manier van fotograferen.

De abstracte fotokunstwerken van Nicole zijn lijnen, patronen, vormen en elementen die in het normale leven te vinden zijn. Nicole: “Het is mijn missie mensen te inspireren om bewuster naar het mooie van het normale leven te kijken. Het is een geschenk voor jezelf om de schoonheid te zien in vormen die we allemaal zien in elke dag, het normale leven. Als je goed kijkt en bewust leeft in het nu, kun je dit geschenk aan jezelf geven.“ 

Na een heftige burn-out in 2013 is het leven van Nicole positief en radicaal veranderd. Ze ontdekte de camera en ontplooide haar creativiteit. Dankzij de fotografie is ze beter naar de wereld gaan kijken en wil graag andere mensen inspireren en hen dit leren. Dit doet ze door middel van het maken van abstracte fotokunstwerken. Zichzelf uitdrukken in deze vorm van fotografie is haar kracht en het stelt haar in staat om meer bewust te zijn in het nu. 

Website: linesareeverywhere.com

(Foto: SchouwArt)